Verderkijkers 2021 – Logistiek is game changer voor elk bedrijf in elke sector

Practical information

Start: 18 May 2021 16:00
End: 18 May 2021 20:00
Address:

Description

Logistiek is vandaag het hart van veel ondernemingen geworden. De supply chain tussen leveranciers, productie en eindklant, met als kloppend hart de warehouses gevolgd door de distributie, wordt gedreven door de klant/consument én voortdurende verandering en innovatie. De nieuwste trends en toepassingen zijn slim, hoogtechnologisch en kostenefficiënt. Verderkijkers wil elke onderneming inzicht bieden en inspireren over hoe zijn logistiek futureproof te maken.

Schrijf je in voor Verderkijkers 2021 op 18 mei en leer hoe logistiek ook voor jouw onderneming, ongeacht grootte of sector, een gamechanger kan zijn. Ontdek nieuwe concepten (automatisering van fysieke en administratieve processen, e-commerce, circulair,…), nieuwe technologieën (Internet of things, big data, artificiële intelligentie, augmented reality, VR, automatisch geleide voertuigen, drones, etc.) en de uitdagingen en opportuniteiten van logistiek. 

Tijdens Verderkijkers brengen we praktische cases tijdens boeiende inspiratiesessies, panelgesprekken en een key note. Onmisbaar voor elke ondernemer!

Inschrijven kan op onderstaande link !

https://www.voka.be/verderkijkers2021

Verderkijkers 2021 – Logistiek is game changer voor elk bedrijf in elke sector

Attending this external event?

Let us know !

Other Events